Energiruset 2021

410 deltagare njöt av det sena höstmörkret och sprang Energiruset 2021. Motionsloppen fortsätter i positiv riktning och det visar detta samarbete mellan IF Göta Karlstad och Karlstad Energi där energin flödade från deltagare både för och efter loppet! Denna familjefest som genomfördes för tredje året med ett ofrivilligt uppehåll i och med Covid-19 restriktionerna förra året, får ändå ses som ett nytt arrangemang bland de andra loppen som funnits med betydlig länge hos Karlstadborna. Karlstad Energi bjuder samtliga deltagare på grillad korv med bröd och kaffe efter deltagandet. För dig som vill kika på resultaten så gör du det genom att klicka in dig på denna sida. Tack till alla deltagare som genomförde loppet, funktionärerna som hjälper deltagarna och komma rätt och som servade på arrangemangsområdet.