Anmälan är öppen

Energiruset går av stapeln i Mariebergsskogen torsdagen den 7 november. Det blir en kväll där vi trotsar höstmörkret tillsammans och skapar, samlar och använder energi.

På 5 km sträckan finns möjlighet att delta i tävlingsklassen för dig som vill mäta dina krafter med andra. Starttider kommer att publiceras närmare loppet men en preliminär tid är 18.00

För dig som inte känner för att utmana andra utan mer vill fokusera på en härlig upplevelse med familjen kommer banan vara öppen under kvällen och du startar då när du vill mellan två klockslag. Detta kommer att publiceras närmare loppet.

Eftersom loppet går under hösten och vissa delar av banan inte har belysning rekommenderas pannlampa för de som väljer att springa/gå 5 km. Det finns möjlighet att köpa med pannlampa när du anmäler dig.